Mollet amb Cuba - Cubainformación.- La cònsul de Cuba, Iraida Guerrero i l’alcalde de Marinaleda, Juan Manuel Sánchez Gordillo, assistiran al sopar

Mollet amb Cuba organitza una any més el seu ja tradicional Sopar Solidari amb Cuba que aquest any complirà la seva 4a edició el proper 22 d’octubre a les 21:30 hores al Mercat Vell de Mollet.

Aquest any el sopar renova la seva oferta de gastrònoma tradicional cubana, elaborada i servida pels membres i amics de la entitat dirigits per la cuinera molletana, Marina Duñach, i oferirà un sopar amb arròs amb frèjoles, costelles i pollastre amb Iuca i de postre un gelat de mango.


Un any més el cartell de l’acte ha estat realitzat pel dissenyador molletà Xavier Clavijo i també comptarem amb la donació d’una obra de l’artista Ricard Mira, la peça Tors de Lucia, que serà rifada al llarg de l’acte.

L’objectiu principal del sopar és un any més obtenir fons per aconseguir dotar econòmicament un projecte solidari concret. En aquest cas es tracta de condicionar equipaments a l’”Hogar de ancianos” (llar d’avis) JUAN LEFONT del municipi de El Cerro a L’Havana. El municipi cubà posa la mà d’obra en aquest projecte i des de Mollet amb Cuba, també amb l’ajuda de l’Ajuntament de Mollet, es finança els materials.

També cal destacar que a la vessant més informativa de l’acte participaran la cònsul general de Cuba a Barcelona, Iraida Guerrero i l’alcalde de Marinaleda i diputat andalús, Juan Manuel Sánchez Gordillo que torna la visita que Mollet amb Cuba va fer l’any passat a Marinaleda, poble amb una intensa activitat solidària amb Cuba i altres països. En aquest marc, Mollet amb Cuba vol fer una menció i sumarse a la campanya internacional per l’alliberament dels 5 cubans empresonats als EEUU per lluitar contra grups violents i radicals anticubans que operen des de Miami.

Com a novetat d’aquest any el sopar comptarà amb la animació del grup de Rueda Cubana, Fuego Latino, que farà una exhibició d’aquest ball típicament cubà.

Un any més Mollet amb Cuba aspira a omplir de solidaritat el Mercat Vell amb 250 comensals i complir així els objectius econòmics i solidaris del sopar. Els tiquets ja es poden aconseguir a un preu de 15€ (com totes les edicions anteriors) contactant amb l’entitat al seu email molletambcuba@gmail.com, a les seves reunions al Centre Cívic La República els dimecres a partir de les 19 hores o al estand que posem a la rambla de Mollet els diumenges al matí.

Us hi esperem

Rebeu una fraternal abraçada.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

Solidaridad
La Habana, 30 abr (Prensa Latina) El Encuentro Internacional de Solidaridad con Cuba y el Antiimperialismo sesionará desde hoy y hasta el 2 de mayo próximo en esta capital y la occidental provincia de Artemisa, aseguró una fuente...
“Gora Kuba Burujabe!”* es el título de la jornada solidaria y festiva que, el sábado 11 de mayo, se celebrará en Hernani (Gipuzkoa), organizada por la asociación de solidaridad Euskadi-Cuba y las entidades de l...
Lo último
La Columna
En Estados Unido si en Cuba, no
Por Lazaro Fariñas*/Foto Virgilio Ponce -Martianos.- digital@juventudrebelde.cu.- Desde hace días miles de estudiantes han montado campamentos y han manifestado afuera de muchas universidades norteamericanas con el objeti...
La Revista