Mollet amb Cuba.- Un any mes l'entitat de solidaritat "Mollet amb Cuba" inicia el seu cicle de cinema cubà. Serà aquest proper dissabte 12 de Març a les 18'00 al Centre Cívic LA MARINETA on es projectarà de forma gratuïta la pel.licula "Se Permuta"

Aquesta pelicula va ser produïda a l'any 1983 i és del conegut director Juan Carlos Tabio.

La película és una comedia en la que es reflecteix que el problema de l'habitatge i l'ambició humana també es present, com no podría ser d'altra manera, a Cuba.


Us podem adelantar ja que les properes películes d'aquest cicle seràn el documental "66 hores" sobre la invació de Bahia Cochinos que es projectarà el proper 2 d'abril i la película "Suite Habana" el 21 de maig.

Amb aquest cicle de cinema cubà Mollet amb Cuba, amb el suport de l'Ajuntament de Mollet, vol continuar fent una tasca de informació i sensibilitzacio que apropi la realitat cubana, tantes vegades distorsionada pels grans mitjans de comunicació, al poble de Mollet.

Com sempre després de l’exhibició s’obrirà una xerrada-debat entre el públic que estigui interessat.

Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba

Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.

Solidaridad
El 9 de mayo, en la ciudad italiana de Savona, se realizará la presentación del documental "La fábrica del odio", con la presencia del director Hernando Calvo Ospina....
Washington, 25 abr (Prensa Latina) La congresista de Estados Unidos Pramyla Jayapal abogó por sacar a Cuba de la lista de patrocinadores del terrorismo, cuya designación -afirmó- limita hoy profundamente su capacidad para funcion...
Washington, 25 abr (Prensa Latina) ‘Leche pa’Cuba’, campaña que anima hoy en Estados Unidos al movimiento Puentes de Amor y a la organización pacifista Code Pink, hizo posible que otras mil 650 libras del vital aliment...
Lo último
La Columna
La Revista