Defensem Cuba.- El 5 d'abril a Can Batlló (C/ Constitució, 19), enguany dedicada a al poble cubà. Vine i gaudeix, a partir de les 18h, de les interessants xerrades sobre la situació política i econòmica de Cuba a càrrec de la Plataforma Defensem Cuba, on tractarem els principals temes que afecten l'illa.


- El bloqueig econòmic i mediàtic, per Felipe Aranguren

- Los Cinco, per Ángeles Salazar

- Liniamientos per Gustavo de la Torre

A les 20h donarem el tret de sortida a la part més festiva amb un taller de salsa. Vols saber què és una rueda casino i cóm es balla? Doncs aquesta és la teva festa!!

I finalment, a partir de les 21:30h, comencen els concerts. La millor rumba ens espera de la mà d'aquests magnífics grups!!

- MVTKN

- Alma de Pato

- La rana Mariana

Cuba es respecta, Cuba es defensa, contra l'imperialisme aturem el bloqueig! 

Solidaridad
Cubainformación.- En la Festa Roja del Partit Comunista del País Valencià - PCPV, el  sábado 11 de mayo, a partir de las 12h., se realizará una mesa redonda expositiva sobre las conclusiones del Tribunal Intern...
Uno de los firmantes, el seis veces premiado con el Grammy Arturo O’ Farrill....
Cubainformación.- Desde el 4 de mayo ya pueden ser contempladas, en la localidad guipuzcoana de Hernani, cinco exposiciones creadas por la asociación vasco-cubana de amistad Euskadi-Cuba que, este sábado 11 de mayo, desde las 12 ...
Lo último
La Columna
La Revista