EUPV (Esquerra Unida del País Valencià) ha decidido sumarse a la campaña solidaria, destinada a comprar materiales sanitarios para Cuba, impulsada por la Asociación Valenciana de Amistad con Cuba José Martí, con una aportación económica y trasladando la información de la misma a su afiliación.


A continuación la nota de prensa de EUPV.

EUPV realitza una donació a la campanya, de l'Associació Valenciana d'Amistat amb Cuba José Martí, destinada a comprar materials sanitaris per a Cuba.

Esquerra Unida del País Valencià forma part de la Plataforma contra el bloqueig dels EUA a Cuba del País Valencià. Com a organització laica, republicana i feminista i ideològicament plural, que assumeix i defensa els valors emancipadors de l'esquerra, amb rigorós respecte a totes les opinions i propostes polítiques que respecten els drets humans, mostra una vegada més la seua solidaritat internacional amb la revolució cubana en sumar-se a aquesta campanya de recollida de diners per a comprar material sanitari per a l'illa.

Cuba pateix un terrible bloqueig per part dels Estats Units d'Amèrica per més de sis dècades, que impedeix el desenvolupament del país i afecta directament al seu poble en àmbits com la salut. Aquesta campanya vol denunciar el bloqueig dels EUA i trencar aquesta política amb la donació de materials sanitaris per al seu sistema de salut públic.

Per tot això, EUPV ha decidit sumar-se a la campanya solidària, impulsada per l'Associació d'Amistat amb Cuba José Martí, amb una aportació econòmica i traslladant la informació de la mateixa a la seua afiliació.

Les donacions cal realitzar-les en el següent compte, indicant en el concepte DONACIÓ A CUBA:

CAIXA POPULAR ES74 3159 0018 1420 4471 4117

Finalment, l'Associació d'Amistat amb Cuba José Martí i EUPV volen expressar el reconeixement al sistema de Salut Pública cubà i l'agraïment a la solidaritat internacional de Cuba amb l'enviament de les brigades mèdiques Henry Reeve per a lluitar contra el Covid en 19 a desenes de països del món.

València 21 d'octubre de 2020

Solidaridad
Tomado del Facebook de Taita Quilla.- En septiembre el presidente de la a Junta General del Principado de Asturias había recibido a la Cónsul de la República de Cuba, para Asturias y Cantabria, Yahima Martínez Millá...
Dailenis Guerra Pérez - Cubainformación / Cuba en Resumen / Resumen Latinoamericano.- El legislador laborista Mick Whitley se sumó hoy a la lista de parlamentarios y profesores británicos que nominaron formalmente al Conti...
El pensamiento del líder histórico de la Revolución Cubana, Fidel Castro, y su vigencia como guía en las luchas actuales contra el neoliberalismo, fue abordado hoy durante el Encuentro Juvenil Internacional virtual Ideas q...
Lo último
La Columna
La Revista